Mina kundcases

Din vision är min vision

Jag har varit ansvarig för webbdesign, content management och copywriting både som en helhet och i olika delar av olika projekt. Här kan du utforska några av de projekt jag har skapat och hanterat, skräddarsydda för mina kunder.

Kundcases

Här är ett urval av mina arbeten där ni kan gå in och kika. Varje projekt är unikt och innehåller allt i från en till alla mina tjänster.

Fixa Fälgen

Webbdesign, copywriting, SEO med verktyget Yoast & Contentmanagement för Fixa Fälgen i Borås.

assistenten.se

Webbdesign, copywriting & Contentmanagement för assistenten.se.

GO Marketplace förening

Webbdesign, Logotyp och copywriting & Contentmanagement för assistenten.se.

Keeada Academy (Tidigare NT Solutions)

Vyocure Medical - (släpps snart)

I samarbete med Hiweb har jag framgångsrikt utvecklat en framstående landningssida och logotyp för Vyocure. Genom att kombinera mina insikter i design och Hiwebs tekniska kompetens har vi skapat en digital plattform som exakt återspeglar Vyocures varumärkesidentitet och mål.

Logotypen, skapad med precision och kreativitet, representerar Vyocures unika karaktär och vision. Den är resultatet av en djupgående analys av företagets värderingar och branschpositionering. Färgval, typsnitt och grafiska element har noggrant valts för att kommunicera professionalism och innovation.

solsasve

Solsave

Webbdesign & Contentmanagement | Copywriting, blogg.

3D-Artists.xyz

Som projektledare ansvarade jag för att designa webbplatsen och skapa dess logotyp. Jag genomförde nödvändig forskning och marknadsundersökning och implementerade content management för webbplatsen. Dessutom aktivt involverad i att rekrytera talangfulla 3D-artister för att bidra till projektets framgång. Läs mer här >

Tandläkare Noemi Toth

Webbdesign, Blogg & Contentmanagement | Copywriting. I samarbete med hiweb.se. 

Marias bageri & konditori

Webbdesign & Contentmanagement i samarbete med hiweb.se. Läs mer här >

Stiftelsen Svenska Autism Alliansen

Jag utformade deras webbplats, texter, bilder, design och upplägg som struktur genom noggrann analys och research i dess ämne och med regelbunden kontakt med kunden. Tog fram logotyp, färgschema och typsnittsfamilj i enlighet med deras vision. Utformat en sida på Facebook samt marknadsföring – detta är fortsatt ett pågående projekt.

Arer takvård

Webbdesign & Contentmanagement | Copywriting. I samarbete med hiweb.se. Läs mer här >

Keecards.com

Webbdesign & Contentmanagement | Copywriting i  samarbete med hiweb.se. 

Marknadsföring

För det fd företaget GO+ Marketplace STHLM, numera Keeada

Videon gjordes för understryka dess arbete för Agenda 2030 och De Globala Målen som fortfarande är en viktig grundsten i det nuvarande företaget Keeada.

Spela videoklipp

Min tjänst som din webbdesigner

Som en erfaren webbdesigner har jag en passion för att skapa webbplatser som inte bara imponerar, utan också fungerar som kraftfulla verktyg för att driva din verksamhet framåt. Med min expertis i WordPress och webbdesign kan jag erbjuda följande funktioner och tjänster.

Anpassad Design

Jag skapar unika och attraktiva webbdesigner som speglar din varumärkesidentitet och engagerar dina besökare.

Responsiv Design

Din webbplats kommer att se fantastisk ut och fungera smidigt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller smartphone.

Sökmotoroptimering

Jag implementerar bästa SEO-praxis för att öka din synlighet på sökmotorer och locka mer organisk trafik.

Användarvänlighet

Jag fokuserar på att göra din webbplats intuitiv och lättanvänd för besökarna, vilket ökar konverteringar och engagemang.

E-handelslösningar

Om du behöver en e-handelsplattform kan jag integrera WooCommerce eller andra lämpliga lösningar för att hjälpa dig att sälja online.

Kundanpassade Funktioner

Behöver du specifika funktioner som t ex ett bokningssystem etc? Jag kan skapa anpassade lösningar som uppfyller dina unika behov.

Det är enkelt att anlita mig

Beskriv dina önskemål

Vilka är dina mål för din webbplats? Hur ser din vision ut? Har du en befintlig designidé, eller behöver du min expertis? Kontakta mig via e-post eller Boka enkelt telefontid eller Teamsmöte hos mig.

Boka tid

Få fri offert

Jag tar en närmare titt på dina önskemål och tar mig tid att svara på dina eventuella frågor. Jag kommer att ge dig en uppskattning av tidsåtgång och presentera en fast kostnad för ditt projekt.

Boka tid

Projektet kickar igång

När du har godkänt min offert och vi har avtalat om detaljerna, sätter jag igång med utvecklingen av din hemsida. Jag ser fram emot att komma igång med att få din vision förverkligad.

Boka tid

Blogg

Se gärna min blogg och ta del av arbetet bakom några av mina projekt.

Varför Responsiv Webbdesign är Avgörande för Din Online Närvaro

Varför Responsiv Webbdesign är Avgörande för Din Online Närvaro I dagens digitala värld är en företags online närvaro en kritisk framgångsfaktor. Och när det kommer till att locka och behålla besökare på din webbplats, är.

Är du redo att sätta igång?

Boka enkelt tid i mitt tidbokningssystem! Du kan även kontakta mig via telefon här 

Rulla till toppen