Mina kundcases

Din vision är min vision

Jag har varit ansvarig för webbdesign, content management och copywriting både som en helhet och i olika delar av olika projekt. Här kan du utforska några av de projekt jag har skapat och hanterat, skräddarsydda för mina kunder.

Kundcases

Här är ett urval av mina arbeten där ni kan gå in och kika. Varje projekt är unikt och innehåller allt i från en till alla mina tjänster.

Marias bageri & konditori

Webbdesign & Contentmanagement i samarbete med hiweb.se. Läs mer här >

Stiftelsen Svenska Autism Alliansen

Jag utformade deras webbplats, contentmanaging och upplägg som struktur genom noggrann analys och research i dess ämne och med regelbunden kontakt med kunden. Tog fram logotyp, färgschema och typsnittsfamilj i enlighet med deras vision. Utformat en sida på Facebook samt marknadsföring – detta är fortsatt ett pågående projekt.

OFFICEO Group

Ännu ett av de större projekten inkluderade utformningen av Officeo Groups hemsida och dess content, vilket omfattade texter, bilder, struktur och upplägg. Detta arbete krävde också en omfattande forskning och analys för att säkerställa att resultatet var rätt utåt. Utöver detta har jag aktivt marknadsfört företaget genom att skapa och hantera sidor på Facebook och LinkedIn, där jag kontinuerligt har använt videoannonseringar och inlägg för att stärka företagets närvaro.

NT Solutions

På min nuvarande arbetsplats, NT Solutions, har jag en omfattande roll som webbansvarig och handledare i webb- och 3D-design. Jag är ansvarig för hela deras ansikte utåt, inklusive utformningen och underhållet av vår webbplats, hantering av content, skapande av trycksaker och strategisk marknadsföring. Denna mångsidiga roll har gett mig möjligheten att utveckla en djup förståelse för hur man skapar en konsekvent och attraktiv närvaro i den digitala och fysiska världen. Detta arbete krävde också en omfattande research och analys för att säkerställa att resultatet var rätt utåt. Utöver detta har jag aktivt marknadsfört företaget genom att skapa och hantera sidor på Facebook, LinkedIn och YouTube, där jag kontinuerligt har använt videoannonseringar och inlägg för att stärka företagets närvaro sedan 1,5 år tillbaka

Arer takvård

Webbdesign & Contentmanagement | Copywriting. I samarbete med hiweb.se. Läs mer här >

Keecards.com

Webbdesign & Contentmanagement | Copywriting i  samarbete med hiweb.se. 

Marknadsföring

För det fd företaget GO+ Marketplace STHLM, numera Keeada

Videon gjordes för understryka dess arbete för Agenda 2030 och De Globala Målen som fortfarande är en viktig grundsten i det nuvarande företaget Keeada.

Spela videoklipp
solsasve

Solsave

Webbdesign & Contentmanagement | Copywriting, blogg.

3D-Artists.xyz

Som projektledare ansvarade jag för att designa webbplatsen och skapa dess logotyp. Jag genomförde nödvändig forskning och marknadsundersökning och implementerade content management för webbplatsen. Dessutom aktivt involverad i att rekrytera talangfulla 3D-artister för att bidra till projektets framgång. Läs mer här >

Tandläkare Noemi Toth

Webbdesign, Blogg & Contentmanagement | Copywriting. I samarbete med hiweb.se. 

Min tjänst som din webbdesigner

Som en erfaren webbdesigner har jag en passion för att skapa webbplatser som inte bara imponerar, utan också fungerar som kraftfulla verktyg för att driva din verksamhet framåt. Med min expertis i WordPress och webbdesign kan jag erbjuda följande funktioner och tjänster.

Anpassad Design

ag skapar unika och attraktiva webbdesigner som speglar din varumärkesidentitet och engagerar dina besökare.

Responsiv Design

Din webbplats kommer att se fantastisk ut och fungera smidigt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller smartphone.

Sökmotoroptimering

Jag implementerar bästa SEO-praxis för att öka din synlighet på sökmotorer och locka mer organisk trafik.

Användarvänlighet

Jag fokuserar på att göra din webbplats intuitiv och lättanvänd för besökarna, vilket ökar konverteringar och engagemang.

E-handelslösningar

Om du behöver en e-handelsplattform kan jag integrera WooCommerce eller andra lämpliga lösningar för att hjälpa dig att sälja online.

Kundanpassade Funktioner

Behöver du specifika funktioner som t ex ett bokningssystem etc? Jag kan skapa anpassade lösningar som uppfyller dina unika behov.

Det är enkelt att anlita mig

Beskriv dina önskemål

Vilka är dina mål för din webbplats? Hur ser din vision ut? Har du en befintlig designidé, eller behöver du min expertis? Kontakta mig via e-post eller Boka enkelt telefontid eller Teamsmöte hos mig.

Boka tid

Få fri offert

Jag tar en närmare titt på dina önskemål och tar mig tid att svara på dina eventuella frågor. Jag kommer att ge dig en uppskattning av tidsåtgång och presentera en fast kostnad för ditt projekt.

Boka tid

Projektet kickar igång

När du har godkänt min offert och vi har avtalat om detaljerna, sätter jag igång med utvecklingen av din hemsida. Jag ser fram emot att komma igång med att få din vision förverkligad.

Boka tid

Är du redo att sätta igång?

Boka enkelt tid i mitt tidbokningssystem! Du kan även kontakta mig via telefon här 

Rulla till toppen