Med NS Vision Design får ni en snygg, fräsch & proffsig hemsida till en rimlig budget med personlig service.

Hemsidan kommer att vara enkel att sköta och uppdatera, men vill du/ni hellre fokusera på er verksamhet helt och hållet så hjälper jag självklart till med uppdateringar och underhåll till ett överenskomligt pris med schemaläggning.

NS Vision Design bygger prisvärda hemsidor med kvalitet och vänder sig till företag som behöver en ny hemsida eller fräscha upp sin gamla hemsida.

Jag kommer att göra era hemsidor i webb verktyget WordPress där vi får än fler möjligheter och funktioner än andra plattformer och gör sidan mer professionell. Men är ni anslutna till något annat webbhotell så funkar det att göra er hemsida i dess plattform också om ni föredrar det.

Hemsida skapad med verktyget WordPress för Tryckeriet TriColorScreen AB – Gjorde sidan efter ett koncept som stämde överens med ägarens vision som jag uppfattat det.

OKT/NOV 2021

Tricolor Screen – Vi hjälper dig med allt inom reklam/profiltryck, brodyr/ textiltryck/ bildekor/ bilfoliering


Har ni en befintlig hemsida som behöver uppdateras och/eller fräschas upp så tar vi gärna tag i det också.Mockup gjort i WordPress lokalt – Local by flywheel – för det kommande bolaget – Fixia.nu De mobila hantverkarna

FAST PRIS

Du får alltid ett fast pris, så du vet exakt hur mycket din webblösning kommer att kosta.

HELHETSANSVAR

Jag tar ett helhetsansvar och ser till att din webblösning alltid fungerar som den ska. Din hemsida kommer att vara läsvänlig och funktionell på datorn, mobiltelefonen och på surfplattan.

UNDERHÅLL

Efter att hemsidan är publicerad så bestämmer du själv om du vill sköta uppdateringen eller om du vill att jag sköter det regelbundet till en kostnad på 250:- per påbörjad timme

Betyg: 5 av 5.

Hemsida och Webbdesign för entreprenörer/ företagare i Stockholm och i övriga Sverige. Samtliga får även vid tillval egna individuella marknadsföringsplaner – Sociala medier/ Tryckmaterial – visitkort/ broschyrer/ flyers – jag kan även producera er en promovideo för digital marknadsföring i släppet av er hemsida

TricolorScreen

Tryckeri – Stockholm

Webbdesign/ Visitkort

OFFICEO GROUP AB

Mderbolag/Huvudbolag – Stockholm

Webbdesign/ Mockup – fortsatt under arbete 2022

Sociala medier/ Visitkort

Allena service

Städservice – Lokalvård/ Byggstäd/ Hemstäd/ Skolstäd

Webbdesign/ Digital marknadsföring FB/ PromoVideo

Ägaren har valt administrera sidan själv efter publicering och ändringar har gjorts

Follow us on Social Media