Snygg och Effektiv Webbdesign som Fångar Ditt Budskap

Skapa en Imponerande Digital Närvaro med min hjälp

Jag är en frilansande webbdesigner med 8 års erfarenhet och är baserad i Sundbyberg, Stockholm. Jag skapar anpassade WordPress-webbplatser för alla typer av ändamål. Oavsett om du driver ett litet företag eller behöver en webbplats för något annat syfte, kan jag hjälpa dig. Med min expertis och kreativitet kan jag skapa en webbplats som uppfyller dina specifika behov. Kontakta mig gärna för att diskutera dina önskemål och projekt.

Webbdesignlösningar för Din Företagstillväxt

Jag är passionerad i att skapa webbplatser som verkligen fungerar för  företag. Med min erfarenhet inom WordPress utvecklar jag webbplatser som inte bara är funktionella utan också kraftfulla verktyg för att driva tillväxt och framgång för företag. Låt mig hjälpa dig att skapa en digital närvaro som imponerar och ger resultat.​

Få en förstklassig WordPress-hemsida

Se mina Kundcases

Utforska våra kundcases och upptäck hur vi har hjälpt andra företag att lyckas online. Klicka på knappen för att ta en närmare titt på våra inspirerande projekt och framgångsrika samarbeten.

Min tjänst som din webbdesigner

Som en erfaren webbdesigner har jag en passion för att skapa webbplatser som inte bara imponerar, utan också fungerar som kraftfulla verktyg för att driva din verksamhet framåt. Med min expertis i WordPress och webbdesign kan jag erbjuda följande funktioner och tjänster.

Anpassad Design

Jag skapar unika, moderna och attraktiva webbdesigner som speglar din varumärkesidentitet och engagerar dina besökare.

Responsiv Design

Din webbplats kommer att spegla ert företags vision, med en modern design, och fungera smidigt på alla enheter, oavsett om det är en dator, surfplatta eller smartphone.

Sökmotoroptimering

Jag erbjuder en tilläggstjänst där jag implementerar bästa SEO-praxis för att öka din synlighet på sökmotorer och locka mer organisk trafik.

Användarvänlighet

Jag fokuserar på att göra din webbplats intuitiv och lättanvänd för besökarna, vilket ökar konverteringar och engagemang.

E-handelslösningar

Om du behöver en e-handelsplattform kan jag integrera WooCommerce eller andra lämpliga lösningar för att hjälpa dig att sälja online.

Kundanpassade Funktioner

Behöver du specifika funktioner som t ex ett bokningssystem etc? Jag kan skapa anpassade lösningar som uppfyller dina unika behov.

WEBBUTVECKLING I WORDPRESS

Jag skapar funktionella webbplatser i WordPress som katalyserar tillväxt för ditt företag. Jag tar fram det temat som är skräddarsytt för att uppfylla dina specifika behov och dess funktionalitet. Användningen av responsiv webbdesign garanterar en smidig upplevelse oavsett om dina besökare använder en dator, surfplatta eller mobil.

 
 

UNDERHÅLL & SUPPORT FÖR DIN WEBBPLATS

Din webbplats är inte bara en online-närvaro; den är en kontinuerlig resurs för ditt företag. Därför erbjuder jag en månatlig underhålls- och supporttjänst som gör livet enklare för dig. Se paket

Support

Har du några frågor eller behöver du råd gällande din WordPress-webbplats, webbhotell, domän eller e-post? Jag är här för att hjälpa dig med rådgivning. Ingår gratis i 3 månader efter utfört jobb, sedan blir det en tilläggstjänst där jag debitterar per timme.

Optimering

Jag ser systematiskt till att din webbplats prestanda och användbarhet så att den alltid är i toppform.

Säkerhet

Jag ser till att din webbplats är trygg och säker genom regelbundna säkerhetskopieringar och uppdateringar av WordPress och plugins.

Det är enkelt att anlita mig

Beskriv dina önskemål

Vilka är dina mål för din webbplats? Hur ser din vision ut? Har du en befintlig designidé, eller behöver du min expertis? Kontakta mig via e-post eller Boka enkelt telefontid eller Google Meet möte med mig.

Boka tid

Få fri offert

Jag tar en närmare titt på dina önskemål och tar mig tid att svara på dina eventuella frågor. Jag kommer att ge dig en uppskattning av tidsåtgång och presentera en fast kostnad för ditt projekt.

Boka tid

Projektet kickar igång

När du har godkänt offerten och vi har avtalat om detaljerna, sätter jag igång med utvecklingen av din hemsida. Jag ser fram emot att komma igång med att få din vision förverkligad.

Boka tid

Är du redo att sätta igång?

Boka enkelt tid i mitt tidbokningssystem! Du kan även kontakta mig via telefon här 

Rulla till toppen