Tjänster inom Marknadsföring

Ert ansikte utåt

Jag erbjuder en mångsidig uppsättning tjänster för att stärka din digitala närvaro och öka din synlighet på nätet.

5 tjänster inom marknadsföring

Nedan finner du ente översikt över de tjänster jag erbjuder. Pris anges på en offert efter konsultation då jag vet vad du behöver.

01.

Sociala Medier Hantering

Jag fungerar som ditt digitala ansikte utåt genom att skapa och hantera konton och sidor på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, LinkedIN, Youtube och mer. Mitt fokus ligger på att bygga och engagera målgrupper genom relevant och intresseväckande innehåll som hjälper dig att skapa starka online-relationer.

02.

Blogg- och Företagsnyhetsinlägg

Jag skapar engagerande och informativa inlägg för din blogg och företagsnyheter. Jag skräddarsyr inlägg som  är utformade för att locka och behålla din målgrupps uppmärksamhet samtidigt som de stärker ditt varumärkes röst och auktoritet inom din bransch.

03.

SEO Marknadsföring

SEO (Sökmotoroptimering) marknadsföring hjälper din webbplats att rankas högre på Google och andra sökmotorer. Jag använder beprövade strategier för att öka din synlighet online, öka din trafik och optimera din webbsida för bättre resultat.

04.

Google Ads Kampanjer

Jag skapar och hanterar Google Ads-kampanjer som är riktade och effektiva. Genom noggrant målgruppsanalys och nyckelordsforskning hjälper jag dig att få ut det mesta av din annonseringsbudget och öka din konverteringsfrekvens.

05.

Facebook och Instagram Annonskampanjer

Jag har jobbet med Meta Business Manager under många år och använder Meta Business Manager för att skapa och hantera annonsering på Facebook och Instagram. Jag skapar kampanjer som är strategiskt utformade för att maximera din synlighet, engagemang och konverteringar på dessa populära plattformar.

Kika gärna på mina videoannonseringar jag gjort för olika företag, på youtube.

För att utforska mitt arbete och uppleva mina videoannonseringar och andra multimedia-projekt, är du välkommen att besöka min YouTube-kanal. Där hittar du en samling av kreativa kampanjer och visuella berättelser som jag har skapat för att hjälpa företag att nå sin publik på ett minnesvärt sätt.

Klicka nedan för att upptäcka mer och prenumerera för att hålla dig uppdaterad med min senaste videoinnehåll.

Spela videoklipp

Arbetsledare & Webbansvarig på Keeada Academy

I min nuvarande position som Webbansvarig och Arbetsledare på Keeada Academy innehar jag en mångfacetterad roll där jag inte bara har webbansvaret för koncernens samtliga företags webbplatser utan även agerar handledare inom områdena webbdesign, 3D-design och sociala medier. Mitt ansvar sträcker sig bortom att endast optimera och underhålla webbplatser; jag arbetar aktivt med att vägleda och stötta teamet inom dessa kreativa och tekniska områden.

Spela videoklipp

Är du redo att sätta igång?

Boka enkelt tid i mitt tidbokningssystem! Du kan även kontakta mig via telefon här 

Rulla till toppen