Tjänster inom Marknadsföring

Ert ansikte utåt

Jag erbjuder en mångsidig uppsättning tjänster för att stärka din digitala närvaro och öka din synlighet på nätet.

5 tjänster inom marknadsföring

Nedan finner du ente översikt över de tjänster jag erbjuder. Pris anges på en offert efter konsultation då jag vet vad du behöver.

01.

Sociala Medier Hantering

Jag fungerar som ditt digitala ansikte utåt genom att skapa och hantera konton och sidor på sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, LinkedIN, Youtube och mer. Mitt fokus ligger på att bygga och engagera målgrupper genom relevant och intresseväckande innehåll som hjälper dig att skapa starka online-relationer.

02.

Blogg- och Företagsnyhetsinlägg

Jag skapar engagerande och informativa inlägg för din blogg och företagsnyheter. Jag skräddarsyr inlägg som  är utformade för att locka och behålla din målgrupps uppmärksamhet samtidigt som de stärker ditt varumärkes röst och auktoritet inom din bransch.

03.

SEO Marknadsföring

SEO (Sökmotoroptimering) marknadsföring hjälper din webbplats att rankas högre på Google och andra sökmotorer. Jag använder beprövade strategier för att öka din synlighet online, öka din trafik och optimera din webbsida för bättre resultat.

04.

Google Ads Kampanjer

Jag skapar och hanterar Google Ads-kampanjer som är riktade och effektiva. Genom noggrant målgruppsanalys och nyckelordsforskning hjälper jag dig att få ut det mesta av din annonseringsbudget och öka din konverteringsfrekvens.

05.

Facebook och Instagram Annonskampanjer

Jag har jobbet med Meta Business Manager under många år och använder Meta Business Manager för att skapa och hantera annonsering på Facebook och Instagram. Jag skapar kampanjer som är strategiskt utformade för att maximera din synlighet, engagemang och konverteringar på dessa populära plattformar.

Kika gärna på mina videoannonseringar jag gjort för olika företag, på youtube.

För att utforska mitt arbete och uppleva mina videoannonseringar och andra multimedia-projekt, är du välkommen att besöka min YouTube-kanal. Där hittar du en samling av kreativa kampanjer och visuella berättelser som jag har skapat för att hjälpa företag att nå sin publik på ett minnesvärt sätt. Klicka nedan för att upptäcka mer och prenumerera för att hålla dig uppdaterad med min senaste videoinnehåll.

Spela videoklipp

Webbansvarig & marknadsföring för NT Solutions

Jag arbetar för närvarande på NT Solutions där jag nu är webbansvarig och gjort ett antal av koncernens företags webbplatser samt tagit hand om koninuerlig och schemalagd marknadsföring för företagets sociala medier som Facebook, LinkedIN och Youtube. Kika gärna på deras sidor på sociala medier.

Spela videoklipp

En helhetslösning för Officeo Group

Officeo Group är moderbolaget i en företagskoncern. I detta projekt ansvarade jag för att skapa logotypen, genomföra analys och research, designa och hantera webbplatsen samt utföra marknadsföring på deras sociala medieplattformar.

Webbdesign | Contentmanagement

Detta var ett omfattande arbete och en arbetsprocess som inkluderade noggrann research för att sammanställa en korrekt vision och skapa en informativ och funktionell användargränssnitt för dess webbplats(UI). Jag fokuserade på att inte bara leverera en estetiskt tilltalande webbplats, utan också att säkerställa att den var fylld med relevant och engagerande innehåll som skulle resonera med företagets målgrupp. Detta projekt är ett bevis på min förmåga att skapa webbplatser som inte bara är visuellt imponerande, utan också effektiva verktyg för att stärka våra kunders närvaro på nätet.

Sociala medier

Som en del av mitt omfattande arbete med att stärka företagets online-närvaro har jag skapat dedikerade sidor på sociala medier, inklusive LinkedIn och Facebook. Genom att regelbundet skapa och publicera relevanta inlägg på dessa plattformar har jag hjälpt företaget att bygga en engagerad följarskara och öka medvetenheten om deras tjänster. Vårt mål är att skapa meningsfulla interaktioner och sprida företagets budskap till en bredare publik.

Logotyp

Jag skapade en logotyp för OFFICEO som inte bara representerar företagets värderingar och mål, utan som också sticker ut och fångar uppmärksamheten hos deras målgrupp. Genom noggrann design och kreativitet strävade vi efter att leverera en logotyp som inte bara är visuellt tilltalande utan även unik och minnesvärd. Resultatet är en logotyp som kombinerar både skönhet och professionalism och som tydligt och effektivt kommunicerar företagets varumärkesbudskap.

Webbplats samt Officeos sociala medier

Gå och kika på webbplatsen jag skapade för Officeo Group och deras sociala mediekanaler. Det är ett levande exempel på mitt arbete och min förmåga att stärka online-närvaro.

Spela videoklipp

Är du redo att sätta igång?

Boka enkelt tid i mitt tidbokningssystem! Du kan även kontakta mig via telefon här 

Rulla till toppen