Webbdesign för Marias bageri & koditori

Webbdesign | Flatsome Theme | Contentmanagement | Webshop

I samarbete med hiweb.se

Skapandet av Marias Bageri & Konditoris Webbplats En Passionerad Webbdesigners Resa

Jag älskar mitt arbete som webbdesigner. Att få förvandla idéer till levande digitala platser är inte bara mitt yrke, det är min passion. Varje projekt är en unik möjlighet för mig att utforska gränserna för kreativitet och teknik. Ett av de mest minnesvärda samarbetena som jag har haft förmånen att vara en del av är skapandet av Marias Bageri & Konditoris webbplats – en upplevelse som jag vill dela med er.

Design och Content Management

För mig handlar webbdesign om att inte låta sig begränsas av konventioner. När jag fick projektet från hiweb.se att skapa deras webbplats, visste jag att jag hade en unik möjlighet att göra något som verkligen stod ut. Det handlade inte bara om att bygga en webbshop – det handlade om att skapa en plattform som skulle förmedla den varma känslan och den ljuva doften av nybakat bröd och bakverk, även online.

Ett Samarbete med hiweb.se

Kompletterande Kompetenser

Det är också värt att nämna att detta projekt var ett samarbete med hiweb.se. De tog hand om den tekniska aspekten av webbutvecklingen medan jag koncentrerade mig på design och content management. Det var en bra kombination som gjorde att vi kunde skapa det resultat som var över förväntan för kunden .

Vårt samarbete är en tydlig illustration av hur vi kompletterar varandra. Jag ansvarade för designen och content management, medan hiweb.se tog hand om den tekniska aspekten. Tillsammans kunde vi leverera en webbplats som inte bara var visuellt imponerande utan också fungerade felfritt och var säker.

e mail, globe, bullet-489518.jpg

Personlig Utveckling som Webbdesigner

Varje projekt är en möjlighet för mig att växa som webbdesigner. Att förstå Marias Bageri & Konditoris unika behov och visioner, och sedan förvandla dem till en vacker och funktionell webbplats, var en utmaning jag tog med öppna armar. Det är sådana utmaningar som drivit mig framåt och gett mig möjlighet att bli bättre inom mitt yrke.

Har du också en vision för din företagswebbplats? Kontakta mig idag så kan vi diskutera hur jag kan hjälpa dig att nå dina digitala mål.

Tack för att du följde med på min resa med Marias Bageri & konditori! Håll utkik efter fler spännande projekt som kommer inom kort.

Natalie Antoinette

En Helhetslösning för Webbdesign & Digital Marknadsföring

Min tjänst erbjuder en omfattande lösning för din webbdesign och digitala marknadsföring. Från content management och SEO-optimering till grafisk design och online marknadsföring, vi har allt täckt för att stärka din digitala närvaro.

Webbdesign

Min webbdesigntjänst skapar inspirerande och effektiva digitala upplevelser som hjälper dig att sticka ut och nå dina mål online.

Läs mer

Grafisk design

Jag utformar allt från logotyper til tryckmaterial, tar fram färgscheman och fonts i enlighet med ditt företags vision.

Läs mer

Marknadsföring

Jag gör allt från att skapa företagssidor/konton till innehåll på sociala medier, sökmotoroptimering och Google Ads.

Läs mer

Är du redo att sätta igång?

Boka enkelt tid i mitt tidbokningssystem! Du kan även kontakta mig via telefon här 

Rulla till toppen